Hoe beoordeelt u P. Bos veevoeders? In welke mate voldoet P. Bos veevoeders aan uw verwachtingen? En welke verbeteringen ziet u graag?

De tweejaarlijkse VoerMonitor gaat weer antwoord geven op deze vragen. Op 21 maart 2018 ontvangt u van agrarisch onderzoeksbureau Geelen Consultancy uit Wageningen en/of rechtstreeks van ons een e-mail met hierin een link naar de online VoerMonitor.

In de online VoerMonitor vragen wij u om ons te beoordelen op onderdelen, zoals de kwaliteit en het aanbod van voeders, bedrijfsbegeleiding en voerprijzen. De resultaten van de VoerMonitor worden vergeleken met de gemiddelde scores van andere voerleveranciers. Ook worden de resultaten van 2018 vergeleken met de resultaten van twee of vier jaar geleden, zodat duidelijk wordt op welke aspecten wij vooruit gegaan zijn en op welke aspecten niet of zelfs achteruit.

Al met al willen wij graag zien op welke punten wij ons kunnen verbeteren, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.

Het invullen van de online VoerMonitor duurt ongeveer 7 minuten. De vragen zijn gemakkelijk te beantwoorden en uw antwoorden worden uiteraard anoniem verwerkt. U kunt met uw deelname ook een leuke prijs winnen.

Voor specifieke vragen over de VoerMonitor kunt u contact opnemen met Geelen Consultancy (0317 – 425958 of jan@geelen-consultancy.nl). Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

We hopen dat we op uw medewerking kunnen rekenen. Alvast bedankt voor uw tijd en moeite.